Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Hong Kong
Hang Seng
semua saham Hong Kong Hang Seng Hang Seng China Affiliated Corps (CCI) Hang Seng China Enterprise (CEI) Hang Seng Healthcare Hang Seng IT Hardware Hang Seng Mainland Healthcare Hang Seng TECH HSI-Commercial & Industrial HSI-Finance HSI-Properties HSI-Utilities CSI China Mainland Consumer CSI HK Listed Mainland Consumption CSI HK Listed Mainland Real Estate CSI HK Mainland Enterprises CSI HK Private Mainland Enter. CSI HK State Mainland Enterprises CSI Overseas Mainland Enterprises Hang Seng Composite Industry - Conglomerates Hang Seng Composite Industry - Industrials Hang Seng Composite Industry - Information Technology Hang Seng Composite Industry - Properties & Construction Hang Seng Composite Industry Energy Hang Seng Composite Industry Financials Hang Seng Composite Industry Materials Hang Seng Composite Industry Telecommunications Hang Seng Composite Industry Utilities CES120 CSI Cross-Straits 500 CSI Hong Kong 100 CSI Hong Kong Dividend CSI Hong Kong Middle Cap Select CSI RAFI Hong Kong 50 Hang Seng China AH A+H Hang Seng China AH H Hang Seng CLC Hang Seng CMC Hang Seng Comp I Hang Seng Composite Industry - Consumer Discretionary Hang Seng Composite Industry - Consumer Staples Hang Seng Composite Industry - Healthcare Hang Seng CSC Hang Seng HFI Hang Seng HK 35 Hang Seng M 100 Hang Seng M25 HS CAHAI HS CAHPI HS Cait HS CHINA 50 HS China A Sustainability HS Corporate Sustainability HS Mainland & HK Sustain HS Reit HSCEI Dividend Point HSI Dividend Point S&P/HKEX GEM S&P/HKEX LC SSE 180

Saham Paling Aktif

Penerima Keuntungan Teratas

Penerima Kerugian Teratas

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.