Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Alibaba Group Holdings Ltd ADR (BABA)

Alibaba Group Holdings Ltd ADR (BABA)

NYSE
240.18 -10.16 -4.06%
03:59:59 - Ditutup. Matawang dalam USD
Selepas Masa 240.15 -0.03 -0.01% 6:29:02 - Data Masa Sebenar
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 240.20 / 240.30
Julat Hari 240.07 - 250.34
Julat 52 minggu 169.95 - 319.28
Tutup Sebelumnya 250.34
Buka 250
Bilangan 17,866,154
Purata Bilangan (3m) 22,800,449
Pmdln. Psrn. 677.33B
Beta 0.86
Nisbah P/E 27.93
Dividen (Hasil) N/A (N/A)
Hasil 99.36B
EPS 8.96
Tarikh Pendapatan Seterusnya Apr 30, 2021
Perubahan 1-Tahun 21.75%
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Saiful hisham Bin mustafa
Saiful hisham Bin mustafa

naik tinggi  ... (Baca Lagi)

Feb 04, 2021 16:17 GMT· Jawab
ramiro brat
ramiro brat

Un dato para tener una leve dimensión de lo que representa   Alibaba .   . Finalizado el ejercicio 2019 de la compañía, concluido en enero, el grupo tenía 711 millones de consumidores activos y 874 millones de usuarios activos móviles en el mercado chino.  ... (Baca Lagi)

Jan 09, 2021 01:30 GMT· Jawab
ruszai cherus
ruszai cherus

ada sesiapa x  ... (Baca Lagi)

Nov 26, 2019 21:25 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (4)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dari seluruh laman web

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.