Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Apple Inc (AAPL)

Apple Inc (AAPL)

NASDAQ
379.54 -3.19 -0.83%
21:02:38 - Real-time Cboe. Matawang dalam USD
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 379.54 / 379.61
Julat Hari 378.85 - 383.13
Julat 52 minggu 192.58 - 385.06
Tutup Sebelumnya 382.73
Buka 382.03
Bilangan 4,850,534
Purata Bilangan (3m) 35,480,420
Pmdln. Psrn. 1.66T
Beta 1.19
Nisbah P/E 30
Dividen (Hasil) 3.28 (0.86%)
Hasil 267.98B
EPS 12.76
Tarikh Pendapatan Seterusnya Jul 30, 2020
Perubahan 1-Tahun 88.32%
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
hasbullah mukhtar
hasbullah mukhtar

siapa nak signal saham usa ,ada yng mahal dan srendah 10usd kebawah boleh lihat di blog saya,saya akan bg signal saham yang akan naik sahaja.  ... (Baca Lagi)

May 24, 2020 17:25 GMT· 3 · Jawab
Abdul Rahman
Abdul Rahman

Moga2 jatuh dgn selamat....Kita tunggu di 200 mata  ... (Baca Lagi)

Mar 06, 2020 15:06 GMT· Jawab
Muhamad Farid
Muhamad Farid

Beli kuat beli kuat beli kuat  ... (Baca Lagi)

Nov 06, 2019 23:21 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (8)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.