Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Korea Selatan
KOSPI
semua saham Korea Selatan KOSPI KOSPI 50 KOSDAQ KOSDAQ 100 KOSPI 100 KOSPI 200 KOSPI Large Sized KOSPI Medium Sized KOSPI Small Sized KRX 100 KOSDAQ Broadcasting KOSDAQ Chemical KOSDAQ Computer Hardware KOSDAQ Computer Services KOSDAQ Construction KOSDAQ Distribution KOSDAQ Electric Electronics KOSDAQ Entertainment & Culture KOSDAQ Financials KOSDAQ Food Beverage & Tobacco KOSDAQ Internet KOSDAQ IT Components KOSDAQ IT Software KOSDAQ Machinery KOSDAQ Manufacturing KOSDAQ Medical Precision Machines KOSDAQ Pharmaceuticals KOSDAQ Semiconductor KOSDAQ Telecom Broadcasting KOSDAQ Telecommunications KOSDAQ Textile Apparel KOSDAQ Transportation KOSDAQ Vehicles Components KOSPI 200 Constructions & Machinery KOSPI 200 Consumer Discretionary KOSPI 200 Consumer Staples KOSPI 200 Energy & Chemicals KOSPI 200 Financials KOSPI 200 Heavy Industries KOSPI 200 IT KOSPI 200 Steels & Materials KRX Machinery & Equipment KOSDAQ Digital Contents KOSDAQ IT KOSDAQ IT H/W KOSDAQ IT S/W & Services KOSDAQ Metal Product KOSDAQ Nonmetallic Product KOSDAQ Other Manufacturing KOSDAQ Other Services KOSDAQ Paper Wood Products KOSDAQ Publishing & Printing KOSDAQ Telecom & Broadcasting Equipment KRX Automobile KRX Bank KRX Constructions KRX Energy & Chemical KRX Health Care KRX Insurance KRX Media & Telecom KRX Securities KRX Semiconductor KRX Steel KRX Transportation KOSDAQ 150 KOSDAQ Grow KOSDAQ Mid 300 KOSDAQ Prime KOSDAQ Small KOSDAQ Standard KOSDAQ Venture KOSPI Growth Dividend Yield 50 KOSPI High Dividend Yield 50 SF KOSPI 200 Leveraged 1.5

Saham Paling Aktif

Penerima Keuntungan Teratas

Penerima Kerugian Teratas

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.