Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Tenaga Nasional Bhd (TENA)

Tenaga Nasional Bhd (TENA)

Kuala Lumpur
12.78 +0.18 +1.43%
15:57:00 - Ditutup. Matawang dalam MYR
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 12.78 / 12.80
Julat Hari 12.6 - 12.98
Julat 52 minggu 11.24 - 14.28
Tutup Sebelumnya 12.6
Buka 12.7
Bilangan 4,564,600
Purata Bilangan (3m) 3,950,697
Pmdln. Psrn. 72.68B
Beta 1.02
Nisbah P/E 19.15
Dividen (Hasil) 0.53 (4.21%)
Hasil 51.31B
EPS 0.66
Tarikh Pendapatan Seterusnya Feb 27, 2020
Perubahan 1-Tahun - 4.8%
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
azeril wekley
azeril wekley

Kena kuat baru dapat  ... (Baca Lagi)

Feb 09, 2020 14:43 GMT· Jawab
Baladou Lontou
Baladou Lontou

mcmana nak invest saham TNB. RM300 sebulan boleh ke?  ... (Baca Lagi)

Oct 10, 2019 08:39 GMT· Jawab
Wan Noraida Bt Wan Zahari
Wan Noraida Bt Wan Zahari

rm15 bolehka  ... (Baca Lagi)

Jun 07, 2019 17:02 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (3)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+