Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

1.2738 -0.0003 -0.02%
00:53:25 - Data Masa Sebenar.
Buat Portfolio Baru
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 1.2735 / 1.2740
Julat Hari 1.2709 - 1.2768
Julat 52 minggu 1.2438 - 1.3385
Tutup Sebelumnya 1.274
Buka 1.2721
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
labu labi
labu labi

aku mmg suka kl bab2 sell ni.. parok dh ni.. nak tutup ke nak simpan.. aku tutup kan aku melepas.. simpan lu ah... kl de signal buy br tutup.. bagus la signal investing.com... sll je dpt...   ... (Baca Lagi)

Jun 17, 2019 09:35 GMT· 1 · Jawab
labu labi
labu labi

ha kena doh. sell take revenge now..   ... (Baca Lagi)

Jun 14, 2019 13:22 GMT· Jawab
labu labi
labu labi

sja je tnye.. kut2 jatuh merudum kan abih la... aku pun mmg tgh masyuk buy ni   ... (Baca Lagi)

Jun 13, 2019 14:36 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (115)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+