Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

RT-CFD
1.2746 -0.0005 -0.04%
12:17:26 - Data Masa Sebenar.
Buat Portfolio Baru
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 1.2744 / 1.2747
Julat Hari 1.2738 - 1.2753
Julat 52 minggu 1.2662 - 1.4378
Tutup Sebelumnya 1.2751
Buka 1.2746
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Airil Joe
Airil Joe

pagi ni labur aset posisi sell.penutupan aset dijangka turun jam 3:60 am  ... (Baca Lagi)

Aug 10, 2018 17:18 GMT· Jawab
Muhammad Suffian
Muhammad Suffian

Mna yg lain  ... (Baca Lagi)

Jul 10, 2018 03:10 GMT· Jawab
Muhammad Suffian
Muhammad Suffian

Gu masih nak junam lagi ni  ... (Baca Lagi)

Jul 10, 2018 03:07 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (54)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Fusion Media tidak akan menerima sebarang liabiliti bagi kerugian atau kemusnahan akibat kebergantungan terhadap maklumat yang terkandung dalam laman web ini termasuk data, sebutan, carta dan isyarat beli/jual. Harap maklum dengan sepenuhnya berkenaan risiko dan kos yang berkait dengan dagangan pasaran kewangan, ia adalah salah satu daripada bentuk pelaburan paling berisiko. Dagangan matawang ke atas margin melibatkan risiko tinggi, dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Berdagang atau melabur dalam matawang crypto datang bersama potensi risiko. Harga matawang crypto Sangat volatil dan boleh dikesankan oleh faktor-faktor luaran seperti acara kewangan, pengawalseliaan atau politik. Matawang crypto adalah tidak sesuai untuk semua pelabur. Sebelum membuat keputusan untuk dagangkan tukaran asing atau apa-apa instrumen kewangan lain atau matawang crypto anda perlu mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman, dan citarasa risiko anda.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya pada masa sebenar atau tepat. Semua harga CFD (saham, indeks, hadapan), Tukaran Asing dan matawang crypto tidak disediakan oleh bursa tetapi oleh pembuat pasaran, dan oleh itu harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga pasaran sebenar, yang bermakna bahawa harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Oleh itu Fusion Media tidak menanggung apa-apa tanggungjawab bagi sebarang kerugian dagangan yang mungkin anda alami hasil daripada menggunakan data ini.
Fusion Media boleh dikompensasi oleh pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan.
Versi Bahasa Inggeris perjanjian ini adalah versi utama, yang akan kekal bilamana terdapat percanggahan antara versi Bahasa Inggeris dengan versi Bahasa Melayu.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+