Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

1.2973 +0.0084 +0.66%
19/10 - Ditutup.
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 1.2971 / 1.2974
Julat Hari 1.284 - 1.2985
Julat 52 minggu 1.1959 - 1.3385
Tutup Sebelumnya 1.2888
Buka 1.2888
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

set parabolic sar 0.001/0.001 blh nmpak trend  ... (Baca Lagi)

Oct 04, 2019 14:27 GMT· Jawab
Kamarol Mohamad
Kamarol Mohamad

dari petang semalam hold..agak2 dia naik melepasi 1.24477 x..  ... (Baca Lagi)

Sep 24, 2019 07:30 GMT· Jawab
Mazlan Bell
Mazlan Bell

Pada pendapat sy dia terus menjunam hari ni pada harga sekitar 1.2345  ... (Baca Lagi)

Sep 24, 2019 01:54 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (144)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+