Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
EUR/USD - Euro Dollar AS

EUR/USD - Euro Dollar AS

RT-CFD
1.1514 +0.0060 +0.52%
20/10 - Ditutup.
Buat Portfolio Baru
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 1.1513 / 1.1515
Julat Hari 1.1433 - 1.1534
Julat 52 minggu 1.1299 - 1.2557
Tutup Sebelumnya 1.1454
Buka 1.1454
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Masrasdan Masmohamad
Masrasdan Masmohamad

boleh buy bro,  ... (Baca Lagi)

Oct 19, 2018 01:04 GMT· Jawab
Ahza Asna
Ahza Asna

Uero asyik duk isu brexit tu blh mkn trader ..isu yg tk pnh nk selesai spnjg zaman  ... (Baca Lagi)

Oct 17, 2018 12:18 GMT· Jawab
Amran Fun
Amran Fun

berlaku ketidakseimbangan di tf h4..sebelum ini berlaku konsolidasi dimana seller tidak lg utk menurunkan harga .dan price breakout area supply.sekarang price sedang retracement mencari support area.dalam jangka masa 2 ke 3 minggu buyer akan terus menguat .   ... (Baca Lagi)

Oct 13, 2018 09:46 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (118)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Fusion Media tidak akan menerima sebarang liabiliti bagi kerugian atau kemusnahan akibat kebergantungan terhadap maklumat yang terkandung dalam laman web ini termasuk data, sebutan, carta dan isyarat beli/jual. Harap maklum dengan sepenuhnya berkenaan risiko dan kos yang berkait dengan dagangan pasaran kewangan, ia adalah salah satu daripada bentuk pelaburan paling berisiko. Dagangan matawang ke atas margin melibatkan risiko tinggi, dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Berdagang atau melabur dalam matawang crypto datang bersama potensi risiko. Harga matawang crypto Sangat volatil dan boleh dikesankan oleh faktor-faktor luaran seperti acara kewangan, pengawalseliaan atau politik. Matawang crypto adalah tidak sesuai untuk semua pelabur. Sebelum membuat keputusan untuk dagangkan tukaran asing atau apa-apa instrumen kewangan lain atau matawang crypto anda perlu mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman, dan citarasa risiko anda.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya pada masa sebenar atau tepat. Semua harga CFD (saham, indeks, hadapan), Tukaran Asing dan matawang crypto tidak disediakan oleh bursa tetapi oleh pembuat pasaran, dan oleh itu harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga pasaran sebenar, yang bermakna bahawa harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Oleh itu Fusion Media tidak menanggung apa-apa tanggungjawab bagi sebarang kerugian dagangan yang mungkin anda alami hasil daripada menggunakan data ini.
Fusion Media boleh dikompensasi oleh pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan.
Versi Bahasa Inggeris perjanjian ini adalah versi utama, yang akan kekal bilamana terdapat percanggahan antara versi Bahasa Inggeris dengan versi Bahasa Melayu.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+