Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Genting Malaysia Bhd (GENM)

Genting Malaysia Bhd (GENM)

Kuala Lumpur
2.01 -0.01 -0.50%
11:29:00 - Data Tertunda. Matawang dalam MYR
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 2.01 / 2.02
Julat Hari 2.01 - 2.02
Julat 52 minggu 1.83 - 3.26
Tutup Sebelumnya 2.02
Buka 2.02
Bilangan 1,483,200
Purata Bilangan (3m) 10,531,435
Pmdln. Psrn. 11.36B
Beta 1.42
Nisbah P/E N/A
Dividen (Hasil) 0.11 (5.45%)
Hasil 7.14B
EPS - 0.11
Tarikh Pendapatan Seterusnya Nov 26, 2020
Perubahan 1-Tahun - 34.63%
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Nur Ibada
Nur Ibada

Alhamdulillah Aku bersyukur  ... (Baca Lagi)

Jun 08, 2020 07:32 GMT· Jawab
Mahmud Osman
Mahmud Osman

akan naik balik tu.....  ... (Baca Lagi)

Apr 24, 2020 07:47 GMT· Jawab
Ayie Bp
Ayie Bp

sy suke pegi genting kerane mengingatkan kebesaran allah.allah maha besa.dia yang buat alam ini...  ... (Baca Lagi)

Oct 24, 2018 14:49 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (4)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dari seluruh laman web

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.

';