Futures Emas lebih tinggi semasa sesi A.S.

Futures Emas lebih tinggi semasa sesi A.S.

Investing.com  | Mei 17, 2018 01:45

Futures Emas lebih tinggi semasa sesi A.S.
Investing.com - Futures Emas adalah lebih tinggi semasa sesi A.S. pada Rabu.

Di Bahagian Comex New York Mercantile Exchange, Futures Emas bagi Jun. penghantaran diperdagangkan pada USD1292.10 satu troy ounce pada waktu penulisan, meningkat 0.14%.

Ia pada mulanya diperdagangkan pada sesi tinggi USD1296.30 satu troy ounce. Emas mungkin mendapat sokongan pada USD1285.70 dan halangan pada USD1319.90.

Indeks Dolar AS Hadapan, yang menjejaki prestasi dolar AS berbanding sekumpulan enam mata wang utama yang lain, meningkat 0.09% untuk diperdagangkan pada USD93.22.

Di bahagian lain pada Comex, penghantaran Perak bagi Julai meningkat 0.84% untuk diperdagangkan pada USD16.405 satu troy ounce manakala penghantaran Kuprum bagi Julai meningkat 0.65% untuk diperdagangkan pada USD3.076 satu pound.

Berita Berkaitan

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Fusion Media tidak akan menerima sebarang liabiliti bagi kerugian atau kemusnahan akibat kebergantungan terhadap maklumat yang terkandung dalam laman web ini termasuk data, sebutan, carta dan isyarat beli/jual. Harap maklum dengan sepenuhnya berkenaan risiko dan kos yang berkait dengan dagangan pasaran kewangan, ia adalah salah satu daripada bentuk pelaburan paling berisiko. Dagangan matawang ke atas margin melibatkan risiko tinggi, dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Berdagang atau melabur dalam matawang crypto datang bersama potensi risiko. Harga matawang crypto Sangat volatil dan boleh dikesankan oleh faktor-faktor luaran seperti acara kewangan, pengawalseliaan atau politik. Matawang crypto adalah tidak sesuai untuk semua pelabur. Sebelum membuat keputusan untuk dagangkan tukaran asing atau apa-apa instrumen kewangan lain atau matawang crypto anda perlu mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman, dan citarasa risiko anda.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya pada masa sebenar atau tepat. Semua harga CFD (saham, indeks, hadapan), Tukaran Asing dan matawang crypto tidak disediakan oleh bursa tetapi oleh pembuat pasaran, dan oleh itu harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga pasaran sebenar, yang bermakna bahawa harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Oleh itu Fusion Media tidak menanggung apa-apa tanggungjawab bagi sebarang kerugian dagangan yang mungkin anda alami hasil daripada menggunakan data ini.
Fusion Media boleh dikompensasi oleh pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan.
Versi Bahasa Inggeris perjanjian ini adalah versi utama, yang akan kekal bilamana terdapat percanggahan antara versi Bahasa Inggeris dengan versi Bahasa Melayu.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+