Pengemaskinian Aplikasi Terbaharu Tingkatkan Keupayaan Penyesuaian

Pengemaskinian Aplikasi Terbaharu Tingkatkan Keupayaan Penyesuaian

Apa Yang Baharu  | Mac 09, 2017 19:41

Pengemaskinian Aplikasi Terbaharu Tingkatkan Keupayaan Penyesuaian

Sukacita kami melaporkan bahawa bukan sahaja pengguna aplikasi mudah alih kami menyukai produk kami; mereka juga mempunyai idea bernas tentang bagaimana kami boleh terus mempertingkatkan aplikasi kami dan menjadikannya lebih baik.

Salah satu daripada pengemaskinian yang paling kerap diminta oleh para pengguna kami adalah berhubung tambahan pilihan penyesuaian, jadi kami baru sahaja melancarkan dua daripadanya.

 • Tab Pasaran

 • Portfolio Lalai

 • Tab Pasaran

  Sebaik sahaja anda membuka aplikasi Investing.com, anda boleh melihat senarai aset, bermula dengan indeks paling popular. Kini, anda boleh pergi ke Tetapan > Tab Pasaran dan mengkonfigurasi semula aset berdasarkan keutamaan peribadi anda: Indeks, Hadapan Indeks, Saham, Komoditi, Forex, Bon, ataur ETF.

  Portfolio Lalai

  Hanya lihat apa anda mahu lihat! Daripada melihat senarai perbagai portfolio, dengan pergi ke Tetapan > Portfolio Lalai, anda kini boleh memilih portfolio lalai yang akan memaparkan senarai aset dan/atau kedudukan pilihan anda bila-bila sahaja anda klik ikon Portfolio di bahagian bawah skri anda.

  Sila ambil perhatian bahawa jika anda navigasi keluar dari portfolio lalai anda dan kembali ke bahagian Portfolio dalam sesi melayar yang sama, anda akan dihantar ke laman sama yang anda telah tinggalkan – bukan ke laman lalai anda.

  Kami sentiasa berusaha menaik taraf produk dan perkhidmatan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. Malah, versi terbaharu aplikasi mudah alih Investing.com ini bermula sebaik sahaja bilangan muat turun kami mencecah 3.5 juta bagi Android dan 1.1 juta bagi peranti iOS. Jika anda mempunyai pendapat tentang ciri-ciri atau aat-alat lain yang boleh kami tambahkan untuk menambah baik pengalaman pengguna, sila beritahu kami – sama ada melalui bahagian Hubungi Kami di laman web kami atau bahagian Hantar Maklum Balas pada aplikasi mudah alih kami.

  Jadi yang pertama untuk komen bagi

  Tambah Komen
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
  Perbincangan
  Tulis balasan...
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

  Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
  Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
  Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
  Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
  Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

  English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
  Log keluar
  Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
  TidakYa
  BatalYa
  Menyimpan Perubahan

  +

  Muat turun Aplikasi

  Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

  Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

  Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.