Penaiktarafan Aplikasi Membolehkan Anda Menjimatkan Masa dan Mengimport Portfolio

Penaiktarafan Aplikasi Membolehkan Anda Menjimatkan Masa dan Mengimport Portfolio

Apa Yang Baharu  | Mac 13, 2017 19:23

Penaiktarafan Aplikasi Membolehkan Anda Menjimatkan Masa dan Mengimport Portfolio

Aplikasi terbaharu kami merangkumi dua ciri baharu yang mengembangkan penawaran aplikasi Investing.com dengan membolehkan anda menyimpan analisis teknikal, menyegerakkan pengalaman web dan mudah alih anda dan menghubungkan kepada aset anda pada portal kewangan dalam talian lain:

 • Simpan/Muatkan Carta

 • Import Portfolio


 • Simpan/Muatkan Carta

  Ciri ini membolehkan anda menyimpan sebarang kerja yang telah anda buat pada carta teknikal aset untuk dilihat di masa akan datang. Sela masa yang anda gunakan; petunjuk yang anda lihat, garis yang anda lukis – boleh dikatakan sebarang pengubahan yang anda buat boleh disimpan untuk dilihat pada tarikh kemudian hanya dengan mengklik ikon Simpan Susun Atur Carta. Untuk melihat carta disimpan anda, hanya klik ikon Muatkan Susun Atur Carta .

  Anda akan mendapat akses sama untuk menyimpan/memuatkan carta sama ada anda bekerja dari komputer atau mudah alih anda.

  Import Portfolio

  Jika sebelum ini anda telah menyimpan senarai lihat portfolio di Yahoo Finance, anda kini boleh mengimportnya dengan mudah ke Investing.com dengan pergi ke bahagian Portfolio pada aplikasi, ketik ikonTambah Portfolio (+), dan pilih Import dari YAHOO. Dalam beberapa saat seluruh portfolio anda akan dipindahkan dan mendapat akses penuh dan manfaat alat portfolio dan analisis hebat Investing.com.

  Jadi yang pertama untuk komen bagi

  Tambah Komen
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
  Perbincangan
  Tulis balasan...
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

  Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
  Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
  Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
  Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
  Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

  English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
  Log keluar
  Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
  TidakYa
  BatalYa
  Menyimpan Perubahan

  +

  Muat turun Aplikasi

  Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

  Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

  Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.