Kotak Sisi Disesuaikan Memaparkan Kelas Aset Yang Anda Mahu

Kotak Sisi Disesuaikan Memaparkan Kelas Aset Yang Anda Mahu

Apa Yang Baharu  | Mac 31, 2017 19:26

Kotak Sisi Disesuaikan Memaparkan Kelas Aset Yang Anda Mahu

Investing.com bangga memperkenalkan keupayaan penyesuaian baharu – berdasarkan keutamaan anda – kepada kotak sisi popular kami, yang memaparkan aset utama berserta carta dan maklumat prestasi.

Bagaimana ia berfungsi?

Jika anda pengguna berdaftar (dan telah log masuk) pada Investing.com, anda kini boleh menyesuaikan kotak sisi dalam tiga langkah:

 • Klik ikon Penyesuaian Tab yang terletak di sebelah kanan atas kotak sisi

 • Pilih empat kategori aset mengikut minat anda

 • Gunakan alat tarik-dan-letak ke sebelah kiri senarai kategori aset untuk memilih susunan yang anda mahu ia dipaparkan!

 • Anda kini boleh memilih antara enam kelas aset: indeks, komoditi, forex, bon, saham, dan ETF.

  Ini adalah satu lagi langkah dalam usaha gigih kami untuk menyediakan kandungan yang lebih berbentuk peribadi dan mengikut kemahuan anda. Jika ada ciri tertentu yang anda rasakan kami boleh tambahkan untuk menambahbaik pengalaman anda, sila hubungi kami untuk memberitahu kami.

  Jadi yang pertama untuk komen bagi

  Tambah Komen
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
  Perbincangan
  Tulis balasan...
  Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

  Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
  Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
  Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
  Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
  Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

  English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
  Log keluar
  Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
  TidakYa
  BatalYa
  Menyimpan Perubahan

  +

  Muat turun Aplikasi

  Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

  Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

  Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.