Investing.com Tambah Dua Laman Bahasa Baharu: Bahasa Thai dan Vietnam

Investing.com Tambah Dua Laman Bahasa Baharu: Bahasa Thai dan Vietnam

Apa Yang Baharu  | Feb. 15, 2017 19:34

Investing.com Tambah Dua Laman Bahasa Baharu: Bahasa Thai dan Vietnam

Sukacita kami mengumumkan penambahan dua laman bahasa baharu Investing.com – Bahasa Thai dan Bahasa Vietnam.

Thailand kini telah berada pada kedudukan 20 teratas dalam kunjungan laman Investing.com, manakala di Vietnam, ketercapaian internet meningkat lebih 37% dalam tempoh lima tahun lalu. Statistik ini menggambarkan populariti dan peningkatan permintaan bagi laman kami di negara-negara tersebut.

Versi bahasa baharu ini – yang serasi dengan web dan mudah alih – akan membolehkan pengguna Thai dan Vietnam menikmati kandungan setempat dengan berita, analisis, dan aset-aset yang dipaparkan yang disesuaikan untuk negara mereka khususnya.

Investing.com mengubah cara bagaimana pelabur dan pedagang boleh mengakses maklumat tentang pasaran global dan peluang kajian dan kami gembira kerana dapat mengembangkan perkhidmatan kami kepada pengguna dalam bahasa ini.

Penambahan bahasa Thai dan Vietnam ini menjadikan jumlah laman negara/bahasa kami sebanyak 30.

Jadi yang pertama untuk komen bagi

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.