Investing.com Menambah Data Masa Sebenar bagi Bursa Saham Nordic

Investing.com Menambah Data Masa Sebenar bagi Bursa Saham Nordic

Apa Yang Baharu  | Nov. 29, 2018 20:35

Investing.com Menambah Data Masa Sebenar bagi Bursa Saham Nordic

Sebagai sebahagian daripada misi kami untuk memberikan data paling tepat, paling terkini dalam masa sebenar kepada pengguna kami, Investing.com baru-baru ini menambah feed masa sebenar dari Bursa Saham Stockholm, Helsinki, Copenhagen dan Iceland. Ini adalah berita baik bagi pengguna kami di Sweden, Finland, Denmark dan Iceland, serta mana-mana pelabur yang mempunyai atau berhajat membeli sekuriti tempatan.

Ini memang berita baik, memandangkan sehingga kini - data dari bursa-bursa ini telah tertunda selama 20 minit, memberi kesan kepada keputusan pelabur, dan kini data ini adalah dalam masa sebenar.

Fakta Ringkas

  • Bursa Saham Stockholm: Pasaran saham ke-15 terbesar di dunia, mempunyai permodalan pasaran sebanyak $1.51 Trilion, dengan 310 syarikat tersenarai
  • Bursa Saham Helsinki: Pasaran saham ke-75 terbesar di dunia, dengan 141 syarikat tersenarai
  • Bursa Saham Copenhagen: Pasaran saham ke-70 terbesar si dunia, dengan 138 syarikat tersenarai

Bagi mereka yang tidak biasa dengan pasaran Scandinavia, anda akan mendapati beberapa jenama besar dari rantau ini. Sweden sahaja adalah tempat asal jenama besar seperti syarikat gergasi perabut IKEA, syarikat peruncitan pakaian H&M [HMb], Ericsson [ERICb] - syarikat telekomunikasi yang mana bahagian mudah alihnya dibeli oleh SONY, pembuat peralatan rumah Electrolux [ELUXa], dan syarikat-syarikat perisian seperti Spotify [SPOT] dan Skype (yang dibeli oleh Microsoft [MSFT] untuk $8.5 bilion pada 2011).

Penambahan ini adalah cuma satu daripada banyak langkah akan datang dalam menjadikan Investing.com laman #1 dan 1 pusat sehenti bagi semua keperluan pelaburan anda.

 

Data Masa Sebenar

Untuk Bursa Saham Nordic

Jadi yang pertama untuk komen bagi

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.