Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Top Glove Corporation Bhd (TOPG)

Top Glove Corporation Bhd (TOPG)

Singapore
2.110 0.000 0.00%
15/01 - Ditutup. Matawang dalam SGD
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Bidaan / Permintaan 2.110 / 2.120
Julat Hari 2.07 - 2.14
Julat 52 minggu 1.55 - 9.55
Tutup Sebelumnya 2.11
Buka 2.1
Bilangan 2,284,100
Purata Bilangan (3m) 3,103,923
Pmdln. Psrn. 17.01B
Beta N/A
Nisbah P/E N/A
Dividen (Hasil) 0.08 (3.74%)
Hasil N/A
EPS N/A
Tarikh Pendapatan Seterusnya Mar 18, 2021
Perubahan 1-Tahun 35.26%
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Tuan Murali
Tuan Murali

akan naik lepas tu akan turun  ... (Baca Lagi)

Dec 21, 2020 02:08 GMT· Jawab
apex izwan
apex izwan

nak beli dan jual macam mana ya  ... (Baca Lagi)

Dec 09, 2020 19:23 GMT· 1 · Jawab
ANWAR BIN MUSTAFFA
ANWAR BIN MUSTAFFA

macam best jer top glove   ... (Baca Lagi)

Nov 05, 2020 20:26 GMT· Jawab
Tunjuk semua komen (12)
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dari seluruh laman web

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.