Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
USD/CHF - Dollar AS Franc Swiss

USD/CHF - Dollar AS Franc Swiss

1.0018 -0.0013 -0.13%
03:59:57 - Ditutup.
Buat Portfolio Baru
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Mohd Ibrahim
Mohd Ibrahim

Insyallah..dah blh jual ni..tgk TF Daily dah jelas  ... (Baca Lagi)

Apr 29, 2019 23:58 GMT· Jawab
Mus Sahaje
Mus Sahaje

gila babang namanya ini  ... (Baca Lagi)

Apr 29, 2019 13:09 GMT· Jawab
Mobile ChannelTV
Mobile ChannelTV

huhuhu.....signal jual kuat, boleh jual lah ini macam.   ... (Baca Lagi)

Mar 31, 2019 12:54 GMT· 1 · Jawab
Amin Ismail
Amin Ismail

esok harga mungkin naik   ... (Baca Lagi)

Mar 28, 2019 16:47 GMT· Jawab
Amin Ismail
Amin Ismail

esok harga mungkin naik   ... (Baca Lagi)

Mar 28, 2019 16:47 GMT· Jawab
Mohd Ibrahim
Mohd Ibrahim

saya pun baca teknikal Sell..ikut RSI  ... (Baca Lagi)

Mar 12, 2019 06:02 GMT· Jawab
Rokiah Jawi
Rokiah Jawi

baik untok mengikutinya anda bagimana tengok kejayan saya sekit1 ja lamabanyak tungu 9/3/2019 dihotel swis garden melaka 900hinga 5 petang ok bagi nama kita kena tempah tmpat dudok jamuan dijemput semua yg mengenali saya dan grup saya datok datin raja2 yg berhotmat 2 dan anda semu jangan lupa2 kita semua meting besaran buat cato baru buat duit   ... (Baca Lagi)

Feb 22, 2019 09:36 GMT· Jawab
Fightime Thistime
Fightime Thistime

harap sell...masih floting ...  ... (Baca Lagi)

Jan 22, 2019 03:28 GMT· 1 · Jawab
Rosli Yaacob
Rosli Yaacob

sampai tempat yg mula tembus  ... (Baca Lagi)

Dec 12, 2018 00:03 GMT· Jawab
Shamsudin Mohd Naim
Shamsudin Mohd Naim

Buy  ... (Baca Lagi)

Nov 02, 2018 18:57 GMT· Jawab
Uyie Beres
Uyie Beres

xpasti...yg pasti tggu ia terjun je ni  ... (Baca Lagi)

Nov 01, 2018 04:46 GMT· Jawab
Uyie Beres
Uyie Beres

cepat berubah graf ni...bahaya jugak  ... (Baca Lagi)

Oct 18, 2018 07:27 GMT· Jawab
Uyie Beres
Uyie Beres

cepat berubah graf ni...bahaya jugak  ... (Baca Lagi)

Oct 18, 2018 07:27 GMT· Jawab
Kamarudin Yacob
Kamarudin Yacob

pendapat aku dia akan terus sell  ... (Baca Lagi)

Sep 12, 2018 23:12 GMT· Jawab
wan padli wan yusoff
wan padli wan yusoff

trjun sudah...tggu retast balun kaw2  ... (Baca Lagi)

Jan 05, 2018 12:25 GMT· Jawab
Cjebat Derhaka
Cjebat Derhaka

Full magin aku sell.. 0.98307  ... (Baca Lagi)

Nov 30, 2017 16:54 GMT· Jawab
Mohd Arif
Mohd Arif

Die akn ksi clear n touch support di 0.99200  ... (Baca Lagi)

Nov 29, 2017 15:38 GMT· Jawab
Mohd Arif
Mohd Arif

Dekt h4 masih kuat uptrend  ... (Baca Lagi)

Nov 29, 2017 15:28 GMT· Jawab
Rosli Yaacob
Rosli Yaacob

Turun lagi3 jam  ... (Baca Lagi)

Nov 27, 2017 22:58 GMT· Jawab
Muhamad HAnafi Ismail
Muhamad HAnafi Ismail

Mengharapkan ia turun... :(  ... (Baca Lagi)

Mar 24, 2017 01:06 GMT· Jawab
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+