Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

GBP/USD - Pound Britain Dollar AS

1.2457 -0.0043 -0.35%
13:55:12 - Data Masa Sebenar.
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

jam 2:00,gmt +8  ... (Baca Lagi)

Sep 03, 2019 14:30 GMT· Jawab
Nira Fyqah
Nira Fyqah

Waktu malaysia pukul berapa tu  ... (Baca Lagi)

Sep 02, 2019 14:03 GMT· 2 · Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

jam 9 gmt+3 gbp naik hingga jam 3  ... (Baca Lagi)

Aug 30, 2019 06:21 GMT· 1 · Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

gbp naik hingga 13:++. ..+3. ptg usd ambil alih  ... (Baca Lagi)

Aug 22, 2019 00:20 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

down load smart trader dan free automatic fibonichi  ... (Baca Lagi)

Aug 21, 2019 12:04 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

esok jam 5 pagi lihat trend dan kalender  ... (Baca Lagi)

Aug 21, 2019 12:02 GMT· Jawab
Yusri Yusof
Yusri Yusof

besok apa Cite..masih buy lg ke  ... (Baca Lagi)

Aug 18, 2019 02:04 GMT· Jawab
Yusri Yusof
Yusri Yusof

besok apa Cite..masih buy lg ke  ... (Baca Lagi)

Aug 18, 2019 02:04 GMT· Jawab
Dwens Wan
Dwens Wan

hari ni apa crite gu  ... (Baca Lagi)

Aug 14, 2019 15:36 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

blom ada tanda gbp akan naik  ... (Baca Lagi)

Aug 09, 2019 10:48 GMT· Jawab
Dwens Wan
Dwens Wan

gu mcm nak terjun jauh  ... (Baca Lagi)

Aug 07, 2019 06:32 GMT· Jawab
Dwens Wan
Dwens Wan

gu mcm nak terjun jauh  ... (Baca Lagi)

Aug 07, 2019 06:32 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

hati2 jam 9 waktu trade  ... (Baca Lagi)

Aug 01, 2019 03:50 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

turun  ... (Baca Lagi)

Aug 01, 2019 03:49 GMT· Jawab
إيزي إيرول
إيزي إيرول

gbp weak lagi  ... (Baca Lagi)

Jul 30, 2019 11:53 GMT· Jawab
Luqhman Kim
Luqhman Kim

hari ni die akan Turun lagi Ke? sesape Ade info?  ... (Baca Lagi)

Jul 30, 2019 10:38 GMT· Jawab
Luqhman Kim
Luqhman Kim

hari ni die akan Turun lagi Ke? sesape Ade info?  ... (Baca Lagi)

Jul 30, 2019 10:38 GMT· 2 · Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

besok gbp turun lg  ... (Baca Lagi)

Jul 29, 2019 12:43 GMT· Jawab
Mazlan Bell
Mazlan Bell

Harga sudah pada paras paling rendah ni..   ... (Baca Lagi)

Jul 29, 2019 04:32 GMT· Jawab
Ibrahim Ahmad Ibrahim Ahmad
Ibrahim Ahmad Ibrahim Ahmad

buy  ... (Baca Lagi)

Jul 24, 2019 16:28 GMT· Jawab
Ahmad Razif
Ahmad Razif

Tuan kamarudin..hr ni bacaan uptrend ke downtrend  ... (Baca Lagi)

Jul 22, 2019 08:33 GMT· Jawab
Ahmad Razif
Ahmad Razif

Tuan kamarudin..hr ni uptrend ke downtrend  ... (Baca Lagi)

Jul 22, 2019 08:33 GMT· Jawab
Kamarudin Saad
Kamarudin Saad

gbp down trend  ... (Baca Lagi)

Jul 14, 2019 23:39 GMT· Jawab
labu labi
labu labi

sell lg la  ... (Baca Lagi)

Jul 08, 2019 11:03 GMT· Jawab
labu labi
labu labi

aku mmg suka kl bab2 sell ni.. parok dh ni.. nak tutup ke nak simpan.. aku tutup kan aku melepas.. simpan lu ah... kl de signal buy br tutup.. bagus la signal investing.com... sll je dpt...   ... (Baca Lagi)

Jun 17, 2019 09:35 GMT· 1 · Jawab
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+