Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda
Emas Hadapan - Apr 21 (ZGJ1)

Emas Hadapan - Apr 21 (ZGJ1)

RT-Derived
1,698.00 -2.70 -0.16%
04:59:53 - Ditutup. Matawang dalam USD
Buat Portfolio Baharu
BatalBuat
Berjaya ditambahkan kepada portfolio baru
Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Idris Halim
Idris Halim

Cuba belajar tengok graf.. Graf skang tengah downtred... Skang harga emas tengah duduk dekat support kuat dia, pecah support tu tu maknanya dia akan turun banyak lg  ... (Baca Lagi)

9 jam lalu· Jawab
Adam Jamal
Adam Jamal

1705 buy  ... (Baca Lagi)

Mar 04, 2021 17:45 GMT· Jawab
Adam Jamal
Adam Jamal

Tp open  ... (Baca Lagi)

Mar 04, 2021 17:42 GMT· Jawab
Azizi Reduan
Azizi Reduan

Tengok gaya ptg atau malam emas naik ni sampai 1826... hope ade berita baik  ... (Baca Lagi)

Feb 23, 2021 07:05 GMT· Jawab
Adam Johari
Adam Johari

mungkin akan turun 1700-1600 next baru menaik semula  ... (Baca Lagi)

Feb 21, 2021 05:56 GMT· 3 · Jawab
Idris Halim
Idris Halim

Harga emas akan terus turun sedikit demi sedikit xdenye nak meroket  ... (Baca Lagi)

Feb 20, 2021 15:12 GMT· Jawab
Ap Global
Ap Global

meroket terus gold  ... (Baca Lagi)

Feb 19, 2021 16:11 GMT· 1 · Jawab
Juan Wan
Juan Wan

dia dah terjun..  ... (Baca Lagi)

Feb 17, 2021 11:58 GMT· Jawab
farezz UTHM
farezz UTHM

naik kan gold... ako pon nampak perubahan arah td ..hope naik market bukak nnti  ... (Baca Lagi)

Feb 15, 2021 19:32 GMT· Jawab
Noor Adib
Noor Adib

emas akan naik sampai 1880  ... (Baca Lagi)

Feb 15, 2021 15:51 GMT· Jawab
Izuan Wan
Izuan Wan

emas mgkin akan junam lg..  ... (Baca Lagi)

Feb 15, 2021 09:15 GMT· Jawab
Rujhan Zakaria
Rujhan Zakaria

boleh fizikal emas ker sekarang  ... (Baca Lagi)

Feb 12, 2021 01:47 GMT· Jawab
Pemburu Hadapan
Pemburu Hadapan

target tp 1900 bulan nie.. jangan turun sudah la.. hahaha   ... (Baca Lagi)

Feb 10, 2021 07:08 GMT· Jawab
Syafiq Halim
Syafiq Halim

Gais apa cerita ? Aku tgh merah berdarah ni  ... (Baca Lagi)

Feb 09, 2021 10:27 GMT· Jawab
Raja Ahmad Shaharin
Raja Ahmad Shaharin

gold akan turun lagi ke paras support 1765  ... (Baca Lagi)

Feb 05, 2021 03:50 GMT· Jawab
Mohamad Nor Mohamad
Mohamad Nor Mohamad

Aik baru tau ada juga forum gold cakap Melayu, selama ni lebih 5 tahun masuk gold forum investing english  ... (Baca Lagi)

Feb 04, 2021 12:22 GMT· Jawab
MoHd FaiRee
MoHd FaiRee

index dollar naik kenapa emas masih stabil  ... (Baca Lagi)

Feb 02, 2021 10:46 GMT· Jawab
Hero Bazoka
Hero Bazoka

bertindak la bidin full trotol!..  ... (Baca Lagi)

Jan 18, 2021 07:51 GMT· Jawab
Zulkiflee Mohamed
Zulkiflee Mohamed

apa dah jadi  ... (Baca Lagi)

Jan 06, 2021 15:50 GMT· Jawab
Ryu Watanabe
Ryu Watanabe

bornoil nice pohkong  ... (Baca Lagi)

Jan 05, 2021 14:56 GMT· Jawab
ReNz ReyNaldi
ReNz ReyNaldi

BUY LIMIT 1826.00 TP 1965.00   ... (Baca Lagi)

Dec 13, 2020 08:05 GMT· Jawab
ReNz ReyNaldi
ReNz ReyNaldi

pasaNg sL 20pips  ... (Baca Lagi)

Dec 13, 2020 08:03 GMT· Jawab
ReNz ReyNaldi
ReNz ReyNaldi

PASANG sell Limit 1861.00 down at 1755.00  ... (Baca Lagi)

Dec 13, 2020 08:02 GMT· Jawab
Isnizam Ahmad
Isnizam Ahmad

emas paras rendah dari pasaran biasa..  ... (Baca Lagi)

Dec 11, 2020 14:39 GMT· Jawab
Md Rizan
Md Rizan

gold pada aras terendah ..bole beli fizikal gold  ... (Baca Lagi)

Dec 10, 2020 18:30 GMT· Jawab
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi Investing.com

Dapatkan sebutan masa sebenar percuma, carta dan makluman mengenai saham, indeks, matawang, komoditi dan bon. Dapatkan percuma analisis/petunjuk teknikal terbaik.

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.