TheTradePros

tebaran EUR/USD :0 Pips

Maklumat Umum

Jenis Broker : ECN
Dikawal selia Oleh: Suruhanjaya Dagangan Hadapan A.S. , Penguatkuasa Seliaan Industri Kewangan, Persatuan Hadapan Nasional, Badan Perlindungan Pelabur Sekuriti
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 0
GBP/USD: 0
USD/JPY: 0

Pilihan Akaun

Matawang Akaun: USD
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 0
GBP/USD: 0
USD/JPY: 0
Scalping: Tidak
Melindung nilai: Ya
Akaun Demo Percuma: Ya
Pedagang dari AS: Tidak
Akaun Islamik: Tidak
Fi & Komisen
Forex: Tidak
Fi Rollover : Tidak
Faedah Margin : Ya
Fi Pendepositan : Tidak
Fi Pengeluaran: Tidak

Butiran Perkhidmatan

Bahasa yang Disokong: Inggeris
Arahan Telefon: Ya
Pengurus Akaun Peribadi: Tidak

Alat Dagangan dan Pelaburan

Dagangan 24 jam: Ya
Pakej Pencartaan: Tidak
Penstriman Feed Berita: Tidak
Maklumat Syarikat
TheTradePros is dedicated to providing active traders an extensive choice of trading tools and personal support. We'll give you the tools and support you need to be competitive in the market place: Low commissions, Support, Technology, Choice.  At TradePro our motto is:  "You focus on the markets, we'll focus on you"

TradePro is a branch of Lightspeed Trading, LLC with the specific function of providing a wider range of trading tools.  We offer multiple direct access trading platforms with varying features to assist different trading strategies and levels of experience.  Our two principals have a combined 20 years of direct access brokerage experience, one of them is always available for trade support or questions.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+