RJO Futures

tebaran EUR/USD :0 Pips
Deposit Minimum : $2500

Maklumat Umum

Jenis Broker : Market Maker
Tahun Asas: 1914
Dikawal selia Oleh: Persatuan Hadapan Nasional
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 0
GBP/USD: 0
USD/JPY: 0

Pilihan Akaun

Matawang Akaun: AUD, JPY, GBP, CHF, PLN, USD, CAD, EUR
Deposit Minimum : $2500
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 0
GBP/USD: 0
USD/JPY: 0
Pengumpilan Tukaran Asing Maksimum: 50
Scalping: Tidak
Melindung nilai: Ya
Akaun Demo Percuma: Ya
Pedagang dari AS: Tidak
Akaun Islamik: Tidak
Fi & Komisen
Forex: Tidak
Fi Rollover : Tidak
Faedah Margin : Ya
Fi Pendepositan : Tidak
Fi Pengeluaran: Tidak

Butiran Perkhidmatan

Bahasa yang Disokong: Inggeris
Masa Perkhidmatan Pelanggan: Monday to Friday 7:00am-6:00pm
Masa Respon E-mel: Segera
Arahan Telefon: Tidak
Pengurus Akaun Peribadi: Tidak

Alat Dagangan dan Pelaburan

Dagangan 24 jam: Ya
Pakej Pencartaan: Ya
Penstriman Feed Berita: Ya
Maklumat Syarikat
RJO Futures is the retail division of R.J. O'Brien. Founded in 1914, RJO is one of the oldest and best-known independent futures brokerage firms in the industry. RJO is a founding member of the Chicago Mercantile Exchange and a member of all the major U.S. Futures Exchanges.

RJO Futures offers clients access to the markets through a variety of account types including:

    * Online access through our RJO Vantage software
    * Managed Products including systems and CTA products
    * Full Service Broker Assisted Accounts
    * Foreign Exchange (FX) accounts

Our goal is to provide our clients, brokers and staff with the highest quality products along with uncompromising service and support no matter the type or size of the account. All of our clients have access to our 24-hour Trade Desk and RJO Vantage users can get assistance from our Technical Support staff during normal business hours.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+