eToro

tebaran EUR/USD :3 Pips
Deposit Minimum : $200
Daftar Sekarang

Maklumat Umum

Jenis Broker : Market Maker
Tahun Asas: 2007
Dikawal selia Oleh: Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia , Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus, Penguatkuasa Tata Laku Kewangan
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 3
GBP/USD: 4
USD/JPY: 2

Pilihan Akaun

Matawang Akaun: GBP, USD, EUR
Deposit Minimum : $200
Tebaran Utama Tukaran Asing: EUR/USD: 3
GBP/USD: 4
USD/JPY: 2
Pengumpilan Tukaran Asing Maksimum: 400
Scalping: Tidak
Melindung nilai: Ya
Akaun Demo Percuma: Ya
Pedagang dari AS: Tidak
Akaun Islamik: Ya
Fi & Komisen
Forex: Tidak
Fi Rollover : Tidak
Faedah Margin : Tidak
Fi Pendepositan : Tidak
Fi Pengeluaran: Tidak

Butiran Perkhidmatan

Bahasa yang Disokong: Arab, Inggeris, Itali, Jerman, Perancis, Russia, Spain
Masa Perkhidmatan Pelanggan: 24/5
Arahan Telefon: Ya
Pengurus Akaun Peribadi: Ya

Alat Dagangan dan Pelaburan

Platform Dagangan:
MetaTrader 4 Oleh Meta Quotes
Pesanan Had: Ya
Pesanan Pasaran: Ya
Menjejak Arahan Henti: Ya
Pesanan OCO : Ya
Dagangan Satu Klik: Ya
Dagangan 24 jam: Ya
Pakej Pencartaan: Ya
Carta Trade off : Ya
Penstriman Feed Berita: Ya
Makluman E-mel: Ya
Makluman Mudah Alih: Ya
Maklumat Syarikat

 eToro is the first global market place for people to trade currencies, commodities and indices online in a simple, transparent and more enjoyable way. Today, we empower over 2.75 million users in more than 140 countries worldwide to manage their funds through our innovative online investment platforms and active trading community, with thousands of new accounts created every day.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+