Atrium Trading

Deposit Minimum : $5000

Maklumat Umum

Tahun Asas: 2012
Dikawal selia Oleh: Penguatkuasa Seliaan Industri Kewangan, Persatuan Hadapan Nasional, Badan Perlindungan Pelabur Sekuriti

Pilihan Akaun

Matawang Akaun: AUD, JPY, GBP, CHF, NZD, USD, CAD, EUR
Deposit Minimum : $5000
Scalping: Tidak
Melindung nilai: Tidak
Akaun Demo Percuma: Ya
Pedagang dari AS: Tidak
Akaun Islamik: Tidak
Fi & Komisen
Forex: Ya
Fi Rollover : Tidak
Faedah Margin : Ya
Fi Pendepositan : Tidak
Fi Pengeluaran: Tidak

Butiran Perkhidmatan

Bahasa yang Disokong: Inggeris
Masa Perkhidmatan Pelanggan: 24/7
Arahan Telefon: Ya
Pengurus Akaun Peribadi: Tidak

Alat Dagangan dan Pelaburan

Dagangan 24 jam: Ya
Pakej Pencartaan: Ya
Penstriman Feed Berita: Ya
Maklumat Syarikat
Atrium is the trading platform for independent, active investors. Atrium combines deep discount commissions, the trading capabilites of Interactive Brokers with top-of-the-line customer support and up-to-date research library.

Atrium customers are confident investors who like to stay ahead of the pack. They are open to trying new things and enjoy the thrill of successful trading and investing.

Atrium customers find value in the platform through its personalization features that make it easy to use and because Atrium provides access that feels exclusive, Customers will enjoy researching opportunities, news gathering and trading in diverse and new markets, all from one screen.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+