Ucapkan ‘Hello’ kepada Blog Kami

Ucapkan ‘Hello’ kepada Blog Kami

Apa Yang Baharu  | Nov. 15, 2018 20:10

Ucapkan ‘Hello’ kepada Blog Kami

DUIT!

Anda di sini kerana duit.

Anda mahu mendapatkannya dan anda mahu memperbanyakkannya.

Kini setelah kami mendapat perhatian anda, kami ingin ucapkan selamat datang ke blog kami yang serba baharu.

Sejujurnya, kami memang sudah lama mahukan satu blog, namun pada awalnya kami menumpukan kepada perkara yang sangat penting dahulu: menyediakan untuk para pengguna kami segala-galanya yang berkaitan dengan pasaran kewangan global. Kini, kami rasa masanya sesuai untuk memulakan blog ini.

Tidak kira sama ada anda seorang pelabur yang berhati-hati, yang mengutamakan bon-bon stabil, ataupun ada suka mengambil risiko lebih tinggi dan meletakkan kepercayaan anda dalam saham dengan volatiliti tinggi, saham dengan pulangan tinggi, pedagang crypto atau arbitraj forex. Anda mahu melihat angka anda dalam warna hijau.

Tapi apakah yang anda buat apabila pasaran tutup?

Adakah anda berhenti seketika dan berehat? Adakah anda membaca dan bersedia untuk minggu akan datang?

Tujuan blog ini adalah untuk menghibur, mendidik, dan barangkali malah memberikan anda bantuan (iaitu yang bukannya pengguna Investing.com user).

Apa yang anda akan dapati dalam blog ini adalah adunan maklumat terkini, pengumuman Investing.com, artikel arahan, dan hiburan (serta tinjauan berita kewangan yang anda mungkin telah ketinggalan).

Ia akan distrukturkan supaya anda akan mendapat apa yang anda mahu dapatkan, apabila anda mahukannya.

Sebagai permulaan, ia akan dipecahkan kepada 3 kategori utama:

Dalam baagian Apa Yang Baharu, kami akan membincangkan alat, ciri, dan pilihan baharu yang kami akan tambahkan ke laman web dan aplikasi Investing.com.

Di bawah Dalam Investing kami akan memuat naik kisah dan sedutan menarik, seperti pelaburan, pasaran, dan trend industri, nasihat daripada pakar-pakar kami dan banyak lagi. Kami juga akan memasukkan rumusan dan butiran secara berkala, serta apa-apa sahaja lagi yang kami kira akan menarik bagi anda - pengguna kami.

Akhir sekali, dalam bahagian Berita Syarikat, anda akan mendapat maklumat terkini tentang Investing.com - sama ada perkongsian, pencapaian, dan apa-apa sahaja yang berkait secara langsung dengan Investing.com.

Kami merancang untuk berkongsi data menarik dan relevan, maklumat terkini syarikat dan apa-apa sahaja yang kami rasa boleh membantu anda mencapai matlamat anda: untuk menjana lebih banyak duit.

Jadi datanglah semula dan lawati kami kerana kami akan sentiasa berkongsi catatan blog baharu di sini.

Terima kasih untuk masa anda.

Jadi yang pertama untuk komen bagi

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.