Apakah Yang Carta Tunjukkan? Dapatkannya dengan Corak Candlestick

Apakah Yang Carta Tunjukkan? Dapatkannya dengan Corak Candlestick

Apa Yang Baharu  | Okt. 01, 2017 19:44

Apakah Yang Carta Tunjukkan? Dapatkannya dengan Corak Candlestick

Kami bangga mengumumkan alat analisis teknikal yang istimewa, Corak Candlestick. Ciri hebat ini dihasilkan daripada pengkalan data lengkap bagi “pengetahuan” analisis teknikal untuk mengimbas carta hampir kesemua jenis instrumen dagangan, mengenal pasti corak dan trend, dan menyampaikan bacaan “beli” atau “jual” berdasarkan pembentukan candlestick yang sedang berlaku atau yang telah lengkap.

Bagaimanakah ini memanfaatkan pedagang?

Mereka kini dengan cepat dan mudah boleh:


  • Melihat corak teknikal mana yang telah dikesan dan membaca penjelasan corak itu

  • Mendapat idea tentang ke mana hala tuju harga aset seterusnya (terus menaik atau menurun, atau hala tuju naik atauy turun yang berbalik)

  • Menerima ukuran kebolehpercayaan (kuat, sederhana, atau lemah)

Alat diagnosis Corak Candlestick mengenal pasti lebih daripada 30 konfigurasi candlestick. Tersedia untuk carta dengan selang candlestick antara 15-minit dan satu-bulan, ia menganalisis 70 candle terakhir bagi setiap rangka masa.

Di manakah alat ini berada?

Di sinilah di mana anda boleh mengakses keupayaan mudah Corak Candlestick:

1) Di bawah Teknikal > Corak Candlestick pada menu utama.

Di sini, anda akan dapat melihat corak bagi pelbagai instrumen dagangan popular (berdasarkan laman Ringkasan Teknikal anda). Dan anda akan dapat menyesuaikan corak mana yang anda lihat berdasarkan rangka masa anda mahukan; jenis candlestick (lampau atau semasa); dan kebarangkalian kejayaan corak itu.

2) Di bawah Teknikal > Corak Candlestick pada laman tinjauan umum mana-mana aset.

Di sini, anda akan dapat melihat semua corak yang dikesan bagi instrumen yang dicari. Dan, anda akan dapat menyesuaikan senarai untuk hanya melihat corak berdasarkan rangka masa candlestick tertentu; corak bullish atau bearish; hala tuju corak (keberterusan atau pembalikan); dan kekukuhan kebolehpercayaan.

Anda jugak akan dapat melihat corak bagi carta teknikal aset, di mana “call-out” yang dilabelkan “P” untuk corak akan menumpukan perhatian anda pada corak yang diminta.

3) Dari bahagian Portfolio pada menu utama, navigasi ke Corak Candlestick.

Di sini, anda akan dapat melihat semua corak bagi aset-aset dalam portfolio peribadi anda.

Cubalah Corak Candlestick.

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Wellnel Eddie
Wellnel Eddie

Tidak pasti  ... (Baca Lagi)

Feb 21, 2019 13:12 GMT· Jawab
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.