Semua mata kekal di Westminster

Semua mata kekal di Westminster

FBS  | Okt. 24, 2019 17:19

Kadar harga

Bon inti global turun lebih rendah pada Jumaat lepas dalam keadaan volum rendah. Para pelabur enggan menyesuaikan / menambah kedudukan menjelang sidang Parlimen Inggeris yang luar biasa Sabtu. Kurva hasil Jerman menanggung curam dengan hasil yang meningkat sebanyak 0.3 bps (2-yr) hingga 3.3 bps (30-yr). Keputusan 10 tahun menyebarkan perubahan vs Jerman berakhir sempit bercampur dengan Greece (-10 bps) mengatasi prestasi. Lengkung hasil AS berkurang juga dengan perubahan harian yang berubah-ubah antara -2.6 bps (2-yr) dan +1.5 bps (30-yr). Outperformance dari ujung depan lengkung mungkin ada kaitan dengan komen Naib Pengerusi Clared Fed. Beliau berkata bahawa bank pusat AS akan bertindak sesuai untuk mengekalkan perkembangan ekonomi kerana risiko tetap jelas. Dengan tempoh hitam kini menendang, komennya ditafsirkan sebagai kata kunci terakhir untuk memotong kadar dasar ketiga berturut-turut pada mesyuarat Oktober Fed.

Undian yang efektif pada kesepakatan Brexit Johnson akhirnya tidak berlaku dengan pengundian MP bukannya pindaan yang melambatkan proses. Kerajaan menambah undi yang bermakna mengenai kesepakatan Johnson Brexit sekali lagi pada agenda parlemen hari ini, tetapi penceramah DPR itu diharapkan menghalanginya untuk alasan kehakiman. Esok, kerajaan akan cuba mendapatkan majoriti apabila undang-undang yang melaksanakan perjanjian itu diundi. FT mencadangkan bahawa Johnson mungkin memenangi undi dengan majoriti 5 kerusi yang sangat sempit.

Kebanyakan pasaran saham Asia berdagang dengan keuntungan kecil pagi ini dengan India ditutup. Bund Jerman dan Nota AS masa depan air bunga. Kalender eko hari ini adalah pisau cukur yang tipis. Kami menjangkakan tindakan perdagangan menyerupai satu pada hari Jumaat dengan semua mata yang diarahkan ke parlimen Inggeris. PM Johnson. Pasaran masih diposisikan untuk hasil positif. Kalender eko minggu ini lebih banyak dimuatkan dengan hari Khamis mungkin kunci. Presiden ECB Draghi menghadiri mesyuarat ECB akhirnya sementara VP Pence AS memberi ucapan utama mengenai China. Di hadapan data, kami mendapat EMU Oktober PMI. Perolehan Q3 kekal sebagai wildcard.

Secara teknis, hasil 10 tahun Jerman dan hasil 10 tahun AS kedua-dua pulih dari paras rendah Ogos berikutan mesyuarat dasar ECB / Fed September. Sentimen risiko dan data eko mendorong tindakan dalam jarak antara sisi sejak. Hasil 10 tahun Jerman merosot di atas -0.41% kerana harapan Brexit dijangka melonjak. Sasaran pembentukan dua bahagian bawah adalah -0.25% dan -0.13%. Tahap retracement semula 38% penurunan teguh antara Oktober dan Ogos berada pada -0.24%. Walau bagaimanapun, satu rehat yang berterusan memerlukan perjanjian Brexit diluluskan di parlimen Inggeris.

FBS

Related Articles

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.