Rundingan perdagangan, German ifo di kalangan penggerak pasaran hari ini

Rundingan perdagangan, German ifo di kalangan penggerak pasaran hari ini

FBS  | Nov. 25, 2019 13:57

Memandangkan fokus pasaran kekal pada perkembangan perdagangan AS-China, penganalisis di FBS menggariskan kenyataan ekonomi yang penting dalam pasaran minggu ini.

Petikan Utama:

"Fokus terus berada pada rundingan perdagangan AS-China dan tanda-tanda tentatif dari peringkat bawah dalam kitaran perniagaan global. Hari ini, indeks ifo Jerman akan memberikan lebih banyak petunjuk kepada keadaan ekonomi kawasan euro. Kenaikan dalam pembuatan pesanan baru PMI pada hari Jumaat menunjuk kepada beberapa risiko kenaikan ke indeks jangkaan. Secara keseluruhan kami menjangkakan kitaran perniagaan euro akan kekal tenang dalam jangka masa pendek tetapi pemulihan secara beransur-ansur pada awal tahun 2020. "

"Sepanjang minggu yang akan datang, penunjuk utama untuk menonton akan menjadi pesanan barangan teras yang tahan lama (penunjuk capex yang baik) dan data inflasi daripada AS dan kawasan euro."

"Di Scandi, tumpuan minggu ini berubah kepada tinjauan pengguna dan perniagaan dan Q3 KDNK di Sweden serta pengangguran dan jualan runcit di Norway."

FBS

Related Articles

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.