Boris Johnson Membawa "no-deal" Berjuang ke Mahkamah Agung UK

Boris Johnson Membawa "no-deal" Berjuang ke Mahkamah Agung UK

FBS  | Okt. 07, 2019 09:44

Boris Johnson telah mengambil undang-undang Benn Bill menghalang No Deal ke Mahkamah Agung UK.

Laporan melaporkan Boris Johnson untuk Mencari Ketetapan Mahkamah Agung Pada No-Deal Brexit.

Beberapa sumber Kerajaan telah memberitahu bahawa Perdana Menteri bersedia pergi ke Mahkamah Agung dalam usaha untuk mengelakkan daripada menulis surat yang meminta kelewatan kepada Brexit, seperti yang dinyatakan dalam Akta Benn. Sumber berkata, No 10 diperlukan untuk mencari mekanisme undang-undang untuk membolehkan Perdana Menteri "sekurang-kurangnya mengatakan lima hari sebelum [31 Okt]" Saya secara literal tidak akan menulis surat itu. "

"Drama sebenar adalah jika Boris berada di mahkamah memanggilnya 'Akta Penyerahan'. Dia hampir akan gembira jika hakim berkata 'anda tidak boleh menyebutnya.' "

Akta Benn - secara rasminya Akta Pengeluaran EU (No 2) tetapi dinamakan sempena arkiteknya, Hilary Benn, Ahli Parlimen Buruh - memerlukan Encik Johnson meminta EU untuk menangguhkan Brexit jika uk tidak boleh meninggalkan dengan perjanjian pada akhir bulan Oktober .

Adakah Johnson secara sukarela memberi hak?

Johnson memilih untuk mencabar undang-undang sekarang dan bukannya menafikan hak ke atas Royal Assent and Queen's Consent.

Saya percaya Johnson mempunyai kes berat kemudian.

Tetapi sekarang?

Dengan menerima Rang Undang-Undang Benn tanpa cabaran undang-undang, adakah Johnson melepaskan hak Permaisuri Queen berkaitan dengan hal-hal perdagangan?

Itulah soalan utama.

Saya tidak tahu, tetapi kita akan mengetahui.

GBPAUD

Sementara itu,pasangan GBPAUD menunjukkan kekuatan pasangan matawang GBP berbanding AUD hari ini apabila dengan jelasnya membuat kenaikan kembali dan sekarang inis edang mensasarkan paras rintangan kukuh diparas 1.82740.Melanggar paras ini akan memberikan kekuatan bullish kepada pasangan matawang ini dan sasaran utamanya berada pada paras 1.84777

FBS

Related Articles

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.