Analisis WTI: Bears menangkap nafas di sekitar trendline rintangan sebelumnya

Analisis WTI: Bears menangkap nafas di sekitar trendline rintangan sebelumnya

FBS  | Feb. 10, 2020 11:45

wti

  • WTI kekal di kaki belakang antara garis sokongan bulanan, garisan aliran rintangan lapan hari.
  • SMA 200-bar, bertindak rendah pertengahan Januari sebagai penghalang utama.
  • Kelemahan seterusnya boleh menarik balik paras terendah 2018.

WTI seesaws sekitar $ 50.10 semasa waktu dagangan awal hari Isnin. Penanda aras tenaga baru-baru ini melantun turun aliran trend turun dari 08 Januari. Walau bagaimanapun, garis rintangan jatuh jangka pendek belum diseberang untuk membenarkan pengunduran.

Tidak hanya garis rintangan jatuh sejak 29 Januari, pada masa ini pada $ 51.60, tetapi pada 15 Januari rendah dan 200 hari pertemuan SMA sekitar $ 57.25 / 45 juga akan menjadi penghalang utama bagi lembu jantan.

Di antara $ 51.60 dan $ 57.45, tinggi 24 Januari berhampiran $ 56.00 boleh menjadi pembeli.

Sebagai alternatif, penurunan harga emas hitam di bawah sokongan rintangan, pada $ 49.70, mungkin memberi peluang untuk melantunkan barisan terbaru berhampiran $ 49.40.

Sekiranya harga minyak jatuh di bawah $ 49.40, 26 Disember, 2018 di atas berhampiran $ 47.00 boleh menghiburkan beruang menjelang tahun 2018 sekitar $ 42.50.

FBS

Related Articles

Komen terkini

Tambah Komen
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.
Perbincangan
Tulis balasan...
Sila tunggu seminit sebelum anda cuba untuk komen lagi.

Dagangan dalam instrumen kewangan dan/atau matawang crypto melibatkan risiko tinggi termasuk risiko kehilangan sedikit, atau kesemua, amaun pelaburan anda, dan mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Harga matawang crypto adalah sangat volatil dan mungkin menerima kesan daripada faktor luaran seperti peristiwa kewangan, perundangan atau politik. Dagangan atas margin meningkatkan risiko kewangan.
Sebelum mengambil keputusan untuk berdagang dalam instrumen kewangan atau matawang crypto anda perlu dimaklumkan sepenuhnya tentang risiko dan kos yang berkaitaan dengan pasaran kewangan, mempertimbangkan dengan teliti matlamat pelaburan, tahap pengalaman, dan selera risiko anda, dan mendapatkan nasihat profesional di mana perlu.
Fusion Media ingin mengingatkan anda bahawa data yang terkandung dalam laman web ini tidak semestinya masa sebenar atau tepat. Data dan harga di laman web ini tidak semestinya disediakan oleh mana-mana pasaran atau bursa, tetapi disediakan oleh pembuat pasaran, jadi harga mungkin tidak tepat dan mungkin berbeza daripada harga sebenar di mana-mana pasaran tertentu, bermakna harga adalah indikatif dan tidak sesuai untuk tujuan dagangan. Fusion Media dan mana-mana penyedia data yang terkandung dalam laman web ini tidak akan menerima tanggungan bagi sebarang kerugian akibat dagangan anda, atau kebertanggungan anda pada maklumat yang terkandung dalam laman web ini.
Dilarang untuk mengguna, menyimpan, menerbit semula, memapar, mengubah, memindah, atau mengagihkan data yang terkandung dalam laman web ini tanpa kebenaran bertulis daripada Fusion Media dan/atau penyedia data. Semua hak cipta intelek adalah milik penyedia dan/atau bursa yang menyediakan data yang terkandung dalam laman web ini.
Fusion Media boleh menerima pampasan daripada pengiklan yang muncul di laman web ini, berdasarkan interaksi anda dengan iklan atau pengiklan tersebut.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+

Muat turun Aplikasi

Lebih banyak tinjauan pasaran, lebih banyak makluman, lebih banyak cara untuk menyesuaikan senarai lihat aset hanya pada Aplikasi

Investing.com adalah lebih baik pada Aplikasi!

Lebih banyak kandungan, sebutan dan carta lebih pantas, dan pengalaman lebih lancar tersedia hanya pada Aplikasi.