Tiada keputusan berpadanan dengan carian anda

Naik Taraf Pengalaman Anda

 • Tanpa Iklan Di Seluruh Platform
 • 100% Tanpa Iklan
 • Layari Dengan Sangat Pantas
 • Bulanan
  RM 22.17 /sebulan
 • Paling Popular
  Tahunan
  RM 17.73 /sebulan

  Jimat 20%

  Dibilkan Tahunan

 • 2 Tahun
  RM 15.52 /sebulan

  Jimat 30%

  Dibilkan Dwitahunan

Kaedah Pembayaran Yang Diterima

Harga tidak termasuk VAT, yang ditentukan berdasarkan negara pembilan pengguna. Harga akhir tertakluk pada kadar tukaran, sepertimana dilihat pada laman pembelian, sebelum pembayaran diselesaikan.

Soalan & Jawapan

Apakah yang termasuk dalam pelan Tanpa Iklan saya?

Langganan Tanpa Iklan dengan Investing.com akan memberikan anda pengalaman tanpa-iklan di aplikasi Investing.com menggunakan akaun anda. Manfaat langganan Tanpa Iklan akan membolehkan anda untuk menumpukan kepada apa yang penting dan juga mempercepatkan pengalaman dengan menghapuskan iklan. Walau bagaimanapun, ciri ini tidak menyediakan data langsung atau ciri-ciri tambahan. 

Adakah pelan Tanpa Iklan saya akan menghapuskan iklan dari semua peranti saya? 

Sebaik sahaja anda membeli langganan Tanpa Iklan, akaun anda akan mempunyai liputan penuh di seluruh laman web dan aplikasi Android dan iOS kami. Manfaat ini akan tersedia untuk anda di rumah atau di pejabat mahupun juga ketika anda di luar. Menyediakan alat dan ciri yang anda perlukan; bila-bila masa, di mana sahaja.

Bagaimanakah saya membatalkan pelan Tanpa Iklan saya?

Untuk membatalkan langganan anda, sila hubungi sokongan kami dengan e-mail berdaftar atau nombor rujukan anda dan salah seorang ejen kami akan sukacita membantu anda

Adakah saya akan dimaklumkan sebelum pembaharuan pelan Tanpa Iklan saya?

Pelan Tanpa Iklan kami mempunyai pembaharuan automatik, bermakna bahawa apabila anda tiba kepada tarikh matang pelan tersebut, anda akan dicaj secara automatik dan langganan Tanpa Iklan akan bersambung. Anda boleh membatalkan langganan anda bila-bila masa dengan mengikut arahan dalam jawapan kepada soalan "Bagaimanakah saya membatalkan pelan Tanpa Iklan saya?".

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log keluar
Adakah anda pasti anda mahu daftar keluar?
TidakYa
BatalYa
Menyimpan Perubahan

+